Sticky Tongue Farms Vitamine en Minerals

€18,00 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Reviews

Geen reviews gevonden...
Miner-All INDOOR
Miner-All Indoor van Sticky Tongue Farm is een mineralenpreparaat speciaal ontwikkeld voor het bepoederen van voedseldieren voor reptielen en wordt veel gebruikt bij kameleons. Miner-All bestaat voornamelijk uit calcium en is aangevuld met de nodige andere mineralen en sporenelementen. Ook bevat deze Indoor-versie vitamine D3 ter aanvulling op de uv-verlichting. Aangezien dit preparaat naast vitamine D3 geen vitamines bevat dient het gebruik hiervan gecombineerd te worden met een goed vitaminepreparaat en/of verantwoorde voeding voor de voedseldieren.

Miner-All OUTDOOR
Miner-All Outdoor van Sticky Tongue Farm is een mineralenpreparaat speciaal ontwikkeld voor het bepoederen van voedseldieren voor reptielen en wordt veel gebruikt bij kameleons. Miner-All bestaat voornamelijk uit calcium en is aangevuld met de nodige andere mineralen en sporenelementen. Alleen deze bevat geen vitamine D3.

Vit-All
Kameleons die voldoende vitaminen binnenkrijgen zullen een betere weerstand hebben tegen ziektes en parasieten. Voor de toediening van vitaminen voer ik namelijk geregeld Vit-All aan mijn voedseldieren die ervan eten. Mijn kameleons eten dan weer deze voedseldieren op, dus krijgen zo de nuttige vitaminen ook binnen. Dit vitamine preparaat gebruik je om je krekels te voeren, ongeveer 12 uur voordat je ze opvoer. Zij komen zo boordevol vitamines te zitten (gut-loaden) en worden daarna aan de kameleon gevoerd. Een kwestie van een beetje Vit-All uit de pot halen en een paar druppels water erbij doen, dat het een beetje een papje wordt. Door het vocht worden de krekels aangetrokken en zullen ze ervan gaan eten. Vit-All bevat o.a. de vitamines E, B12, C, D en Foliumzuur.
Geen specificaties gevonden
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.