Levertijden

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

TerraEquipment.nl streeft er naar om bestellingen die voor 16:00 uur besteld en betaald zijn diezelfde dag te versturen. Kies voor betalingsoptie iDeal om de betaling zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

                     

Levertijd bij vooruitbetaling

Wanneer er gekozen wordt voor vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we je betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst van de betaling krijg je per e-mail bericht en wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd.


Bezorging op zaterdag

Bestellingen die geplaatst zijn op vrijdag, of waarvan de betaling op vrijdag binnen is gekomen worden alleen in overleg op vrijdag verstuurd. Wanneer deze niet op zaterdag wordt aangeboden of ontvangen wordt deze op dinsdag aangeboden.


Kies je gewenste leverdatum

Er kan zelf worden gekozen voor een leverdatum. Wordt de bestelling op maandag geplaatst en betaald, maar heeft u liever dat de bestelling woensdag of donderdag wordt aangeboden kan dit worden aangegeven bij de bestelling.


Indien je niet thuis bent

Als je niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling bij de buren aangeboden, wanneer deze ook niet aanwezig zijn wordt de volgende dag de bestelling opnieuw aangeboden. Mis je ook deze aflevering, dan kun je de bestelling nog 3 weken ophalen op het postkantoor. Hou er rekening mee dat er levend materiaal in het pakketje kan zitten.